Organisatie
Werken voor Gemeente Westerveld betekent dat je terechtkomt in een plattelandsgemeente in Zuidwest-Drenthe. Een gemeente waar bestuur en organisatie samen streven naar een hoogwaardige dienstverlening waarbij we initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties stimuleren én faciliteren. Wat kenmerkend is voor Gemeente Westerveld zijn de korte lijnen, een informele werksfeer en weinig hiërarchie. Na een warm onthaal introduceert jouw nieuwe team de organisatie en collega’s bij je. Een team dat bestaat uit een mix van lerende en ervaren collega’s. En natuurlijk lopen we dan ook even langs onze koffiecorners, het bedrijfsrestaurant en de verschillende lounge- en overlegplekken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze Promotiefilm.
Opdracht
Ter vervanging van de coördinator kantine, die deels ziek is, zoekt de keuken van Westerveld tijdelijk een medewerker kantine die samen met het team zorgdraagt voor o.a. de middaglunch voor 60 á 70 personeelsleden, maaltijden bereidt voor collega’s voor raadsvergaderingen en/of overleggen/bijeenkomsten in de avond. Tevens is de medewerker kantine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en begeleiding van 3 tot 5 collega’s van Reestmond (in de keuken). Jij bent wat wij zoeken wanneer je oog hebt voor de energiebalans van de mensen van de dagbesteding, activiteiten gestructureerd en overzichtelijk kan aanbieden en een groot hart hebt voor deze doelgroep. Daarbij is het van belang dat je rust hebt, brengt en uitstraalt, evenals het geven van overzicht en het bieden van discipline en een luisterend oor wanneer nodig. Wat de keuken van Westerveld typeert is elke dag vers gebakken brood, zelf gemaakte soep en altijd een snack. En naast dat er hard wordt gewerkt is er ook flink wat lol in de keuken, dus een goede dosis humor is een vereiste.
Werkzaamheden
– Werken volgens HACCP;
– Verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden bij diverse groothandels en winkels;
– Bedenken van de weekmenu’s en deze stap voor stap uitwerken;
– Assisteren bij de maandelijkse raadsvergadering, denk aan het verzorgen van hapjesschalen;
– Verzorgen van koffie/thee voor vergaderingen;
– Dagelijks en periodiek onderhouden, schoonmaken en vullen van de koffiemachines;
– Kassawerkzaamheden incl. de financiële dagsluiting;
– Maken van de keukenroosters en de urenlijsten wekelijks doorsturen naar Reestmond voor de salarisbetalingen;
– Maandelijks facturen uitwerken en aanbieden ter controle aan de afdeling facilitaire poule;
– Onderhouden van contacten met leveranciers en Reestmond;
– Zorgdragen voor de dagelijkse schoonmaak in de keuken volgens HACCP;
– Zorgdragen voor een schone kantine en de afdelingskeukens;
– Periodieke schoonmaak van de keuken;
– Administratieve werkzaamheden zoals: registreren vrije dagen, urenlijsten bijhouden, lijsten maken voor lunches en maaltijden, registratie van bonnetjes, weekplanning maken en uitwerken.
CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.
Werkdagen
Is hybride werken mogelijk: nee. De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Werkdagen in overleg, vrijdag is de keuken sowieso gesloten.
Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 15 mei 2025. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 14 mei 2025 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.
Overige informatie
De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. De opdrachtgever zal om een Geheimhoudingsverklaring vragen. Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
Eisen
- Aantoonbare werkervaring met HACCP.
- Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca.
- Aantoonbare afgeronde cursus “erkend leermeester horeca/zorg”.
Wensen
- Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca.
- Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opmaken en versturen van facturen.
- Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het maken van roosters en urenlijsten.